fbpx Mönkijä ja mopoauto | Elimäen Liikennekoulu

Mönkijä ja mopoauto

Mönkijä ja mopoauto teoria-opetuksen saa aloittaa puoli vuotta ennen kun täytät 15-vuotta. Pakollisena osana on liikenteen perusteet teoriaopetus 4 h. Suosittelemme kuitenkin teoria- ja ajo-opetusta, koska omatoiminen harjoittelu liikenteessä on vaarallista. Ajo- ja teoriaopetuksesta on varmasti hyötyä myös seuraavia ajokorttiluokkia suoritettaessa. Voit suorittaa teoriaopetuksen perinteisillä teoriatunneilla tai verkko-opintoina vaikka omalta kotisohvalta. Kysy meiltä lisää verkko-opinnoista! Kun valitset liikenteen perusteiden (4h) lisäksi AM121-teoriatunnit tai oppimisympäristön, niin vaikeuteuneen teoriakokeen läpäiseminen helpottuu.

 Ajo-opetus toteutetaan asiakkaan omalla kalustolla. Ajo-opetus voidaan aloittaa kun täytät 15-vuotta. Ammattitaitoisen liikenneopettajan opetuksen jälkeen pääset ajokokeen helpommin läpi ja opit turvallisen ajamisen perusteet liikenteessä. Mönkijä (T3b) ja mopoauto-tutkinnossa teoriakokeen lisäksi on ajokoe liikenteessä. Mopoautossa tulee olla jarrupoljin asennettuna ennen ajo-opetuksen aloittamista. Voit lainata sen tarvittaessa meiltä.

Varmista ennen ajo-opetuksen aloittamista mönkijäsi ajoneuvoluokka! Jos mönkijän ajoneuvoluokka on T3B, niin ajo-oikeudeksi vaaditaan AM121, jolloin tutkinnossa on ajokoe liikenteessä. Muissa tapauksissa ajo-oikeudeksi usein riittää T-kortti. Lisätietoa mönkijöiden ajoneuvoluokista: www.liikenneturva.fi/fi/liikenteessa/monkijat-1

Mönkijä- ja mopoautopakettimme

Minimi

 

- 4h teoriaopetusta verkko-opintoina, 59€

- 4h liikenneopettajan opettamaa luokkaopetusta, 100€

 

59€ / 100€

Tämä on pakollinen ensimmäistä ajokorttia suorittavalle. Voit ilmoittautuessa valita perinteisen luokkaopetuksen tai verkko-opinnot.

Perusteet

- 4 h liikenteen perusteet, 100 €

- 2 h AM121-teoriatunnit ja oppimateriaali tai verkkopohjanen itseopiskelu materiaali, 65 €

- 3 h mönkijä ajo-opetus, 180 €

- Mönkijän käyttö tutkinnossa, 60 €

405 €

Tässä paketissa saat lisätietoa turvallisesta ajamisesta liikenteessä. Sen lisäksi pakettiin kuuluu ajo-opetusta liikenteessä 3 h ja mönkijän käyttö ajokokeessa.

Turvallinen

- 4 h liikenteen perusteet, 100 €

- 2 h AM121-teoriatunnit ja oppimateriaali tai verkkopohjainen itseopiskelumateriaali, 65€

- 6 h mönkijän ajo-opetus liikenteessä, 360€

- Mönkijän käyttö tutkinnossa, 60€

585 €

Tällä paketilla saa hyvät tiedot ja taidot turvallisen ajamisen aloittamiseen liikenteessä sekä saat ajokokeen helpommin hyväksytysti läpi.

Perusteet

- 4 h liikenteen perusteet, 100 €

- 2 h AM121-teoriatunnit ja oppimateriaali tai verkkopohjanen itseopiskelu materiaali, 65 €

- 3 h mopoauto ajo-opetus, 150 €

- Mopoauton käyttö tutkinnossa, 50 €

365 €

Tässä paketissa saat lisätietoa turvallisesta ajamisesta liikenteessä. Sen lisäksi pakettiin kuuluu ajo-opetusta liikenteessä 3 h ja mopoauton käyttö ajokokeessa.

Turvallinen

- 4 h liikenteen perusteet, 100 €

- 2 h AM121-teoriatunnit ja oppimateriaali tai verkkopohjanen itseopiskelu materiaali, 65 €

- 6 h mopoauton ajo-opetus liikenteessä, 300 €

- Mopoauton käyttö tutkinnossa, 50 €

515 €

Tällä paketilla saat hyvät tiedot ja taidot turvallisen ajamisen aloittamiseen liikenteessä sekä saat ajokokeen helpommin hyväksytysti läpi.