fbpx Mopokortti paikallisen autokoulun opetuksessa. Liikennekoulu palvelee koko Kouvolan ja Iitin alueella.

Mopo

Mopo-opetuksen saa aloittaa puoli vuotta ennen kun täytät 15-vuotta. Pakollisena osana on ensimmäisen ajokortin suorittajan (EAS) teoriaopetus 4 h. Suosittelemme kuitenkin sen lisäksi teoria- ja ajo-opetusta, koska omatoiminen harjoittelu liikenteessä on vaarallista. Mopo-opetuksesta on varmasti hyötyä myös seuraavia ajokorttiluokkia suoritettaessa. Voit suorittaa teoriaopetuksen perinteisillä teoriatunneilla tai verkko-opintoina vaikka omalta kotisohvalta. Kysy meiltä lisää verkko-opinnoista! Kun valtset EAS-tuntien (4h) lisäksi mopo-teoriatunnit tai oppimisympäristön, niin vaikeuteuneen teoriakokeen läpäiseminen helpottuu.

Ajo-opetuksen voit suorittaa skootterilla tai vaihteellisella mopolla. Ammattitaitoisten liikenneopettajien opastuksella pääset käsitelykokeen helposti läpi ja opit turvallisen ajamisen perusteet liikenteessä. Mopoilijoiden liikennevahingot ovat pudonneet 40 %, kun he ovat saaneet ajo-opetusta liikenteessä, joten se kannattaa.

Mopokurssipakettimme

Minimi, luokka

- EAS-tunnit 4 h, liikenneopettajan opettamana luokassa.

Nämä ovat pakolliset ensimmäistä ajokorttia suorittavalle.

Perusteet, luokka

- EAS-tunnit 4 h liikenneopettajan opettamana luokassa, 100 €

- Mopoteoriatunnit 2, oppimateriaali ja teoriakokeen harjoittelu, 65 €

- Mopon käsittelyopetus 1,5 h, 113 €

- Mopon käyttö tutkinnossa, 75 €

Tässä paketissa saat tarkeää tietoa mopolla ajamisesta liikenteessä. Sen lisäksi pakettiin kuuluu mopon käsittelyn opettamista ja mopon käyttö käsittelykokeessa.

Turvallinen, luokka

- EAS-tunnit 4 h liikenneopettajan opettamana luokassa, 100 €

- Mopoteoriatunnit 2, oppimateriaali ja teoriakokeen harjoittelu, 65 €

- Mopon käsittelyopetus 1 h, 75 €

- Mopon ajo-opetus liikenteessä 2 h, 150 €

- Mopon käyttö tutkinnossa, 75 €

Tällä paketilla saa hyvät tiedot ja taidot turvallisen mopoilun aloittamiseen liikenteessä.Teoriaopetus on luokassa liikenneopettajan opettamana. Ajo-opetukseen kuuluu myös liikenneajoa, joka on tärkeää turvallisen mopoilun aloittamiseen.

Minimi, netti

-EAS-tunnit, 4 h verkko-opintoina

Nämä ovat pakolliset ensimmäistä ajokorttia suorittavalle.

Perusteet, netti

- EAS-tunnit verkko-opintoina 4 h, 59 €

-Verkkopohjainen oppimisympäristö (sis.teoriakokeen harjoittelu), 65 €

- Mopon käsittelyopetus 1,5 h, 113 €

- Mopon käyttö tutkinnossa, 75

Tässä paketissa saat tarkeää tietoa mopolla ajamisesta liikenteessä. Sen lisäksi pakettiin kuuluu mopon käsittelyn opettamista ja mopon käyttö käsittelykokeessa. Tässä paketissa opiskelet verkko-opintoina.

Turvallinen, netti

- EAS-tunnit verkko-opintoina 4 h, 59 €

- Verkkopohjainen oppimisympäristö (sis.teoriakokeen harjoittelu), 65 €

- Mopon käsittelyopetus 1 h, 75 €

- Mopon ajo-opetus liikenteessä 2 h, 150 €

- Mopon käyttö tutkinnossa, 75 €

Tällä paketilla saa hyvät tiedot ja taidot turvallisen mopoilun aloittamiseen liikenteessä. Ajo-opetukseen kuuluu myös liikenneajoa, joka on tärkeää turvallisen mopoilun aloittamiseen. Tässä paketissa opiskelet verkko-opintoina.

Viranomais- ja muut kulut: Ajokorttilupamaksu 37 €, Teoriakoe 37 €, Käsittelykoe 30 €.
Autokoulumaksut sisältävät arvonlisäveron 24%.

EAS-teoriatunnit